Anunt Eveniment „Săptămâna Școala altfel”

Publicat: 26 martie 2018

Programul naţional „Şcoala altfel”  în anul școlar 2017 -2018, va fi derulat în perioada 2 octombrie 2017 – 31 mai 2018, școlile având libertatea de a alege perioada de desfășurare.

În baza parteneriatelor cu instituțiile de învățământ, în cadrul acestui proiect, în data de 28 martie 2018, ora 900, elevi de la Școala gimnazială Mârzănești  îndrumați de doamna Marinescu Iulia vor face o vizită la bibliotecă unde se vor familiariza cu fondul de documente, activitățile și proiectele  desfășurate.  De asemenea vor vizita biblioteca și elevii clasei a I-a A ai Școlii gimnaziale ,,Mihai Viteazul” din Alexandria, învățător Ilie Eugenia.

Tot în data de 28 martie, la ora 930, elevii clasei a IV-a C de la Școala gimnazială  ,,Mihai Viteazul” din Alexandria  îndrumați de profesor învățământ primar Biolaru Luminița vor viziona 2 filme de scurt metraj: Rentrée des classes (Prima zi de școală) și Petite lumière (Luminița), în cadrul proiectului de educație cinematografică CinEd. După vizionare se vor purta discuții pe marginea acestor filme.

La ora 930, elevii clasei a II-a B de la Școala gimnazială  ,,Mihai Viteazul” din Alexandria  îndrumați de profesor învățământ primar Măldăianu Mirela și bibliotecar Voinea Anuța vor efectua un tur de prezentare a secțiilor bibliotecii județene.

Joi, 29 martie 2018, la ora 930 Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman va fi vizitată de elevi de la Școala gimnazială nr. 5 din Alexandria, însoțiți de  profesor învățământ primar Irianu Laura, care vor fi informați despre activitățile specifice și proiectele în derulare sau care vor fi inițiate în bibliotecă.