Anunt Eveniment „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun! 2017”

Publicat: 18 mai 2017

O parte din unitățile de învățământ teleormănene a ales să desfășoare Programul ” Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” în perioada 22-26 mai 2017. Acest program constă în derularea pe parcursul unei săptămâni a unui  orar special, format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda”, în baza parteneriatelor încheiate cu unitățile de învățământ din Alexandria și din județ, a pregătit în această săptămână un program de activități diverse pentru preșcolarii și elevii ce îi vor trece pragul.

Mai multe școli și grădinițe din Alexandria și din județ vor vizita biblioteca și vor participa la o serie de activități desfășurate la Biblioteca Județeană. Printre cei care deja și-au anunțat vizita sunt:

  • Elevii claselor a III-a C și D însoțiți de cadrele didactice Mîrtîcu Alina și Năiță Georgeta – Școala Gimnazială Mihai Viteazul, Alexandria
  • Clasa a V-a A însoțiți de doamna profesoară Ionescu Violeta – Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Alexandria
  • Clasa pregătitoare C împreună cu doamna învățătoare Gâdea Nicoleta – Școala Gimnazială Mihai Viteazul, Alexandria
  • Preșcolarii de la Grădinița Gălăteni – grupele mică, mijlocie și mare – însoțiți de cadrele didactice Ivana Constanța și Anghel Liliana

Copiii vor participa la diferite activități : prezentarea colecțiilor bibliotecii, vizionare de filme ( Shelter – Bulgaria 2010 , prin aceasta urmărindu-se educarea copiilor pentru a aprecia cinematograful de artă), prezentare Power Point: Bunele maniere în școală, activități interactive, etc.

Menționăm că pe parcursul acestei săptămâni sunt așteptați mai mulți vizitatori decât cei programați, iar despre aceștia și activitățile ce vor avea loc vom reveni cu un articol după desfășurarea evenimentelor.