Bibliotecile – spaţii publice europene

Publicat: 17 octombrie 2018

Biblioteca Judeţeană “Marin Preda” Teleorman a organizat, în data de 16 octombrie a.c., în colaborare cu Centrul EUROPE DIRECT din cadrul Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanul” Vâlcea, o campanie de informare despre rolul anului 2019 la nivel european.

Dana Rădulescu și Ioana Mazilu, consilieri de comunicare ai centrului EUROPE DIRECT Vâlcea le-au vorbit celor prezenți despre Uniunea Europeană, despre Parlamentul European și componența acestuia, despre alegerile parlamentare de anul viitor și cât de important este să fie corect informați asupra întregului proces.

Totodată, le-au fost prezentate sursele externe la care pot apela pentru a afla cele mai pertinente informații asupra domeniilor în care Uniunea Europeană își desfășoară activitățile, dar și sursele interne, respectiv site-urile sau chiar paginile de facebook ale centrelor EUROPE DIRECT din România.

Participanți la evenimentul desfășurat în Centrul de Formare al bibliotecii au fost elevii clasei a XII-a C, coordonați de doamnele profesoare Monica Bria și Mariana Pavel.

Imagini de la eveniment: