ÎN CĂUTAREA BUCURIEI – Orașul oamenilor fericiți

Publicat: 5 iunie 2019

Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Judetean Teleorman, in parteneriat cu Atelierul de creativitate și dezvoltare personală-Violeta Carmen Tapai, au organizat, marti, 4 iunie 2019, la Sala de lectura, vernisajul expozitiei „ÎN CĂUTAREA BUCURIEI – Orașul oamenilor fericiți”.

Picturile realizate de copii cu vârste de la 4 pană la 11 ani, ilustrează cu prisosință starea de bine și bucuria care i-au însoțit pe micii artisti în procesul creației acestor adevarăte opere de artă, prin culorile vii, strălucitoare, armonia si echilibrul formelor. Expoziția a reprezentant o adevărată aventură a cunoașterii, folosindu-se de pânză, pensule și culori acrilice, copiii au dat aripi imaginației și creativității lor pentru a construi „ORAȘUL OAMENILOR FERICIȚI”.  Punctul de plecare a fost cursul „IN CĂUTAREA BUCURIEI” desfășurat la Atelierul de creativitate și dezvoltare personală, coordonat de psihologul Violeta Carmen Tapai.

Sala de lectura a bibliotecii a devenit neincapatoare pentru publiul, format din părinți și bunici, care a admirat creațiile și a astistat la călătoria imaginară plină de peripeții a celor mici.

Expoziția rămâne deschisă publicului păna la data de 21 iunie.

Imagini de la eveniment: