Dublă lansare de carte

Publicat: 20 septembrie 2018

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman a  organizat marți, 18 septembrie 2018, începând cu ora 15, la sala de lectură, lansarea cărților ,,Puterea magică a gândului” și  ,,În pas cu timpul” semnate Elena Buică.

Reîntâlnirea cu ,,Buni” (pseudonim sub care semnează Elena Buică)  a determinat freamăt şi în acest an, atât în rândul oamenilor de cultură teleormăneni, cât şi în rândul cititorilor.

Scriitorii Domnița Neaga, Lia Nenciu, Emilia Stroe, Constantin T. Ciubotaru și Nicolae Dina au prezentat cele două volume.

În cuvântul său, autoarea a  mulțumit pentru căldura sufletească  cu care a fost primită și de această dată. Domnia sa a menționat  sentimentul patriotic ce-l poartă dincolo de hotarele țării, asemeni oricărui român, mai ales în acest An Centenar.

Din partea publicului, scriitorul Gheorghe Olteanu  a menționat plăcerea de a lectura cărțile Elenei Buică, iar medicul Nicolae Bulumac a vorbit despre prietenia cu scriitoarea.

La eveniment a fost prezentă și doamna Ana Dobre, cunoscut critic literar.

Ambasadoare a sufletului românesc, aşa cum a fost numită de scriitoarea Cezarina Adamescu, doamna Elena Buică,  prin harul şi măiestria sa, duce faima Ţigăneştiului, a Teleormanului şi a României în toate colţurile lumii.

Imagini de la eveniment: