E carte, e film la bibliotecă

Publicat: 19 februarie 2020

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman a organizat în data de 18 februarie a.c., începând cu ora 10.00, prima proiecție de film din acest an în cadrul proiectului cultural  “E carte, e film la bibliotecă”.

Aflat în cel de-al șaptelea an de derulare, proiectul a propus persoanelor participante filmul realizat în 2015 după cunoscutul roman al scriitorului britanic Thomas Hardy – “Departe de lumea dezlănțuită”.

În deschiderea manifestării au fost prezentate momentele cele mai importante din viața și opera lui Thomas Hardy, precum și ecranizările realizate după romanele sau povestirile sale. A urmat proiecția filmului “Departe de lumea dezlănțuită”, iar finalul a aparținut, așa cum s-a obișnuit, dezbaterilor pe marginea nu doar a filmului, ci și a celor mai cunoscute romane ale lui Thomas Hardy, cu atât mai mult cu cât acesta s-a dovedit a fi un autor foarte îndrăgit și apreciat de publicul feminin.

Alături de partenerul tradițional – Centrul socio-cultural Femina2005 din cadrul Casei de Cultură a municipiului Alexandria – au participat și membrele Asociației Pensionarilor “Armonia” Alexandria, care și-au exprimat dorința de a participa și la proiecțiile viitoare.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


27
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics