Fii mai bun!

Publicat: 26 aprilie 2018

Aflați sub îndemnul Fii mai bun!,  bibliotecarii de la Secția de împrumut pentru copii au inițiat un concurs cu acest generic pentru vizitatorii bibliotecii, elevi din unitățile de învățământ din județ ce  derulează programul Școala Altfel.

Miercuri, 25 aprilie 2018, elevii Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare” Alexandria, îndrumați de doamnele învățătoare Marina Burtan și Natalia Dan au fost antrenați în acest concurs ce a constat în mai multe probe. Jocurile de mișcare i-a relaxat după probe ce au valorificat cunoștințele la materii precum  matematică și limba și literatura română sau cunoștințe ce au vizat  cultura generală.

Nu fără importanță pentru juriu a fost  comunicarea verbală și nonverbală precum și spiritul de competiție. Cum nu putea fi decât un singur Premiu I, aspirat de toți participanții, bibliotecarii au promis perdanților, cu condiția unor rezultate bune la școală, revanșa. Jocuri educative și ateliere de dezvoltare personală sunt pregătite pentru elevii din județ care aleg serviciile oferite de biblioteca județeană.

Imagini de la eveniment: