Gheorghe Olteanu – 85 de ani

Publicat: 18 aprilie 2019

Joi, 18 aprilie 2019, începând cu ora 10, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Marin Preda” Teleorman a avut loc vernisajul expoziției de carte și materiale documentare “Gheorghe Olteanu – 85 de ani

Autorul a vorbit despre scrierile sale și a menționat că în prezent se află sub tipar cartea Castigat ridendo mores. Anecdote, glume, mica publicitate pe care o semneză Gheorghe Delaclănița și lucrează alături de domnul Șerban-Pascu Paul  la volumul Păsările sălbatice din județul Teleorman.

Printre cei care au luat cuvântul s-au aflat: doamna Florica Olteanu, soția autorului, care a citit câteva rânduri pline de emoție scrise cu ocazia acestui eveniment, domnul Alexandru Cătrună care a povestit amintiri despre autor și scriitoarea Vini Popescu care a menționat că mare parte din cărțile lui Gheorghe Olteanu reprezintă carți – document,  punct de reper pentru alți scriitori.

La eveniment au fost prezenți profesori și oameni de cultură teleormăneni  printre care s-au aflat: Florea Burtan, Nicolae Dina, Emilia Stroe și  Paul Șchiopu.

Imagini de la eveniment: