Învățare. Cooperare. Inovație. Creație

Publicat: 17 mai 2024

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman în parteneriat cu Grădinița cu P.P. Ion Creangă, Școala Gimnazială Ștefan cel Mare și Palatul Copiilor din Alexandria a organizat joi, 16 mai 2024, o serie de activități propuse în cadrul Proiectului educațional Învățare. Cooperare. Inovație. Creație.

Studenții din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Centrul Universitar Pitești, filiala Alexandria, însoțiți și coordonați de domnul profesor Sorin Mazilescu s-au implicat activ în activitățile propuse în proiect. Cu ajutorul materialelor și a instrumentelor de lucru, aceștia au realizat frumoase lucrări originale, folosind tehnici cunoscute în plastică și tehnologie.

Lucrările originale au format o frumoasă expoziție care așteaptă să fie vernisată și va rămâne deschisă pentru utilizatorii noștri la Compartimentul de Împrumut pentru Copii până la data de 7 Iunie 2024.

Din cadrul echipei de proiect au făcut parte doamnele profesoare: Rodica Curcan, Ionela Iordan, Violeta Melinte, Florinela Matei, Florentina Geantă și Adriana Lale.