Lansare carte „Străinul din oglindă” de Doina Cherecheș

Publicat: 12 iunie 2018

Biblioteca Județeana “Marin Preda” Teleorman și Editura Rao au  organizat luni, 11 iunie 2018,  începând cu ora 15:00, la sala de lectură, lansarea cărții Străinul din oglindă de Doina Cherecheș.

Bibliotecara Geanina Burcea a prezentat activitatea literară a autoarei și a menționat faptul că acest volum sprijinit astăzi pe patru piloni – scriitorul, editorul, bibliotecarul și cititorul – este o carte vie, o carte cu un viitor luminos.

În continuare  doamna Marilena Ion a detaliat oferta editurii Rao. Domnia sa a specificat faptul că volumul a fost lansat și în cadrul Salonului de Carte Bookfest  2018.

Jurnalista Corina Hurduc Iordan a incitat curiozitatea celor prezenți  de a citi romanul prin câteva povești cu tâlc punctate în prezentarea cărții.

Și pentru că emoția trăită rămâne în memoria veșniciei,  bibliotecarii au pregătit o surpriză pentru autoare –  poeta Daniela Achim Harabagiu a recitat câteva poezii semnate de autoare.

În cuvântul său, Doina Cherecheș a mulțumit celor prezenți, menționând cu emoție că această a patra carte semnată de dumneaei reprezintă o conciliere între medic și pacient punând în prim plan adevărul.

Activitatea s-a încheiat cu sesiunea de autografe, dar hrana spirituală va dăinui în inimi  peste vreme.

Imagini eveniment: