Lansare de carte Artizanatul comico sedativ. Divertisment medico-sedativ

Publicat: 11 ianuarie 2019

Joi, 10 ianuarie 2019, începând cu ora 11, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Marin Preda” Teleorman, a avut loc lansarea cărții “Artizanatul comico sedativ. Divertisment medico-sedativ” de  Niculae Raduslav – medic specialist în pediatrie.

În deschiderea activității, bibliotecara Geanina Burcea a prezentat o scurtă biografie și activitatea literară a domnului Niculae Raduslav, menționând volumul  de versuri “Parfum de poezie”, aflat în fondul bibliotecii din anul 2007.     Bibliotecara a dat citire frumoaselor cuvinte din prefața cărții, semnate  de scriitoarea Emilia Dabu, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

În cuvântul său, autorul a mulțumit sponsorului financiar – Dr. George Nicolae  pentru ajutorul acordat și a specificat faptul că volumul este dedicat copiilor săi.

Domnul Raduslav a mărturisit că a fost fascinat întotdeauna de istoria artelor și în special de literatură și pictură, iar romanul pe care-l prezintă este un tablou social și medical din perioada 1937-2018, dar și un tablou autobiografic.

Citind scurte fragmente din  basme, piese de  teatru, nuvele, epigrame și nu în ultimul rând poezie, autorul a reușit să descrețească frunțile celor prezenți, printre care s-a numărat poetul Florea Burtan și jurnalistul Ștefan Stan.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


46
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics