Lumea culorilor

Publicat: 19 decembrie 2018

Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman, instituție aparținând Consiliului Județean Teleorman și Cabinetul de psihologie educațională condus de psiholog Violeta Carmen Tapai, au organizat marți, 18 decembrie 2018,  manifestarea „Iarna pe uliță la Nanov” .

Personajele principale ale zilei au fost copiii care frecventează „Atelierul de dezvoltare personală și creativitate pentru copii” și creațiile lor artistice. Lucrarile lor au fost cuprinse intr-o expoziție intitulată “Lumea culorilor”,  expoziție de pictură pe pânză  în culori acrilice și passepartout-uri iar bradul de Crăciun a fost împodobit cu ornamente pictate tot de cei mici.

Coordonați de psihologul Violeta Carmen Tapai, copiii cu vârste cuprinse intre 5 și 12 ani au vorbit despre activitațile desfășurate dar și despre ceea ce ei au învățat la Atelier in acest an. Pentru că au fost cuminți micii artiști au fost răsplatiți de Moș Crăciun cu daruri. La manifestare au asistat parinții și bunicii, încântați, la rândul lor, de realizările copiilor.

Imagini de la eveniment: