PRIETENIE…PE O … SFOARĂ…

Publicat: 15 iunie 2018

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman a devenit partener din acest an în PROIECTUL EDUCAȚIONAL NAȚIONAL „PRIETENIE…PE O … SFOARĂ…”, prin semnarea unui protocol în luna martie 2018, cu Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” din Brașov.

În acest proiect s-au înscris 100 de biblioteci publice din România.

Cea de-a VI-a ediție a proiectului  a avut ca temă opera Fraților Grimm. Activitățile realizate de către bibliotecarii instituției cu sprijinul cadrelor didactice din Alexandria,  au avut loc atât la sediul Bibliotecii Județene cât și în grădinițele și școlile din municipiu. Aceste activități au cuprins: proiecția unui film-prezentare PowerPoint despre viața și opera scriitorilor germani Jacob și Wilhelm Grimm, lectura uneia dintre operele acestora și apoi lucrul pe fișe, adică desene, cu imagini din șase povești foarte cunoscute de către copii.

La această ediție la nivelul județului Teleorman au participat: Grădinița cu program prelungit nr. 6, Grădinița cu program normal nr.1 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Colfescu”, precum și Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” din Alexandria.

Lucrările realizate pe parcursul lunilor aprilie și mai de către copiii teleormăneni, precum și cele primite din partea celorlalte biblioteci partenere din toată țara se reunesc într-o expoziție deosebit de veselă și colorată așa cum numai copiii pot creea.

Expoziția este rezultatul final al acestei ediții a parteneriatului și va putea fi vizionată începând din 14.06.2018 și până la data de 31.10.2018.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


15
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics