Săptămâna Educației Globale

Publicat: 19 noiembrie 2021

“Săptămâna Educației Globale”, progam derulat în perioada 15-21 noiembrie 2021, a  fost marcat și în școlile din județul Teleorman prin diverse activități menite să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a nevoii de solidaritate și de  valorizare a diversității prin dezvoltarea cetățeniei globale în răndul elevilor.

Pe parcursul acestei săptămăni, elevii clasei a I-a B de la Școala Gimnazială nr. 7 Alexandria, coordonați de învățătoarea Alina Buzatu  au  dezbătut trei teme: „Prin educație putem schimba lumea”, „Sănătatea mea, sănătatea planetei”, „Stop, violenței!”.  S-au  încadrat, astfel, în tema generală a programului  “Săptămâna Educației Globale” din acest an –  „It`s our world. Let`s take action together!” – Este lumea noastră, să acționăm împreună!. 

În urma activităților desfășurate la clasa, elevii au realizat și o serie de lucrări, desene și colaje. Aceste au fost cuprinse într-o expoziție  deschisă în holul Bibliotecii Județeane “Marin Preda” Teleorman și care va putea fi  vizitată pâna pe data de 30 noiembrie 2021.

Imagini de la eveniment

Statistici Web


40
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics