Vizită la Biblioteca Județeană

Publicat: 23 iulie 2018

Luni, 23 iulie 2018, Bibliotecii Județene i-a trecut pragul un prieten drag, o fostă alexăndreancă, plecată de 20 de ani în Marea Britanie – Jenica Mackintosh Bamber (fostă Flămînzeanu).

Doamna Mackintosh Bamber este customer services, supervisor and administrator la Biblioteca Universității din Manchester, cu o carieră de peste 12 ani în mediul academic.

După ce i-au fost prezentate serviciile pe care biblioteca noastră le oferă utilizatorilor, a avut loc un schimb de bune practici între bibliotecari, la discuții participând  și doamnele Simona Bățăuș – profesor de limba engleză la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Alexandria și Simona Dragomir – profesor de limba engleză la Liceul Teoretic Constantin Noica Alexandria.

La plecare, oaspetele nostru a ținut să ne transmită și un “mesaj pentru viitor” pe pânza special amenajată în acest sens: ,,So happy to see the changes taking place in Alexandria and the progress the library had made. Young minds need stimulation and the library plays an important role! Well done!” (,,Sunt atât de fericită să văd schimbările care au loc în Alexandria și progresul pe care biblioteca l-a făcut. Mințile tinere au nevoie de stimulare iar biblioteca joacă un rol important. Felicitări!”).

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


14
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics