ZIUA INTERNAŢIONALĂ A POEZIEI

Publicat: 22 martie 2019

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, a organizat în data de 21 martie 2019 o serie de manifestări dedicate  Zilei Internaționale a Poeziei.

La Sala de lectură s-au aflat la dispoziția publicului două expoziții tematice: ,,Poeţi teleormăneni”, expoziţie de carte din patrimoniul bibliotecii,     ,,Trecători prin lumină ” și ,, Destin românesc”, grafică de carte prezentată de prof. Emilia Stroe.

Elevii Liceului Tehnologic  ,,Nicolae Bălcescu” Alexandria, coordonați  de prof. Teodora Smîrcea și  director Gina Curea,  au  susţinut un moment poetic  ,, Primăvara cu miros de poezie – Noi și amintirea lor!”.

Manifestarea  a continuat cu un program artistic sub genericul  ,, Pe aripi de poezie”, susținut de către elevii de la Şcoala Gimnazială nr.5 din Alexandria, îndrumaţi de prof. Manuela Carabaşu şi director Bogdan Doncea. Copiii au recitat poezii în limba română, franceză şi engleză și au interpretat piese muzicale cunoscute la nai si mandolină.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


46
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics