Ziua Internațională a Teatrului

Publicat: 28 martie 2019

Miercuri, 27 martie 2019, începând cu ora 1100, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene Marin Preda Teleorman s-au desfășurat o serie de activități culturale cu prilejul Zilei Internaționale a Teatrului.

Teatrul este o muncă în echipă, care poate educa și informa. A fost un prilej de sărbătorire a teatrului în nenumăratele sale forme. Cei care au transmis trăirile și pasiunea în timp ce interpretează un rol au fost elevii de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Alexandria cu piesa de teatru Sharing is caring, sub coordonarea doamnei profesoare Paula Dobrin.

Elevi ai Liceului Teoretic Constantin Noica Alexandria au prezentat publicului tânăr și vârstnic, piesa de teatru  The army, coordonați de doamna profesoară Simona Dragomir.

Nu au lipsit nici elevii Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul Alexandria care au prezentat piesele de teatru Bacalaureat și Vizită de I.L. Caragiale, Steaua fără nume de Mihail Sebastian și Un amănunt de Mircea Sântimbreanu, coordonați de doamna profesoară Elena Drăgan și de doamna bibliotecar Anuța Voinea.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


46
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics