Ateliere de dezvoltare personală

Publicat: 9 iunie 2020

Atelierul de dezvoltare personală este un serviciu oferit utilizatorilor de Biblioteca Județeană “Marin Preda” din anul 2010 și a câștigat Premiul anual acordat pentru 2018-2019 de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România pentru  la categoria Cele mai bune servicii inovative de bibliotecă.

Atelierul are ca scop facilitarea dezvoltarii personale, oferind un cadru pentru dobândirea de cunoștințe și instrumente practice, aplicabile in viața cotidiana, pentru o mai buna gestionare a energiei și creșterea echilibrului interior.

Prin intermediul unor scurte exerciții individuale sau de grup, formatorul va fi ghid in aceasta excursie prin natura mintii, inimii si sufletului, uneori  însorită, alteori umbrită.

Integrând noile întelegeri si aplicandu-le în practică, veți reuși să vă continuați călătoria pe propria cale cu mai mult soare în suflet si mai putine furtuni emoționale, veți descoperi cum puteti sa va bucurați de propria natura interioara, independent de condițiile exterioare.

Fiecare atelier va fi prezentat în cadrul acestei rubrici online.

Dintre  atelierele  propuse amintim: ,,Singur în fața Prieteniei”, ,,Puterea gândului”, ,,Conștient și inconștient”, ,,Inteligența emoțională”, ,,Arta de a iubi”, ,,Lumea familiei”, ,,Puterea cuvântului”, ,,Limbajul trupului”, ,,Fructul oprit”, ,,SOS adolescenții”, ,,Viața în întrebări”, ,,Romeo și Julieta în cotidian!”, ,,Succesul se învață!”, ,,Atenție la manipulare!”, ,,Care pe care?”, ,,Tinerețe fără bătrânețe”.

Cei interesați pot participa la atelierul desfășurat on line pe baza unei solicitări.

Fotografii de la atelierele organizate 2018-2019