Cartea de vacanta

Publicat: 25 iunie 2024

În perioada 25 iunie – 06 septembrie a.c., Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman organizează expoziția Cartea de vacanță.

Această activitate vine în întâmpinarea petrecerii timpului liber al utilizatorilor bibliotecii pe perioada vacanței de vară, punându-le la dispoziție titluri variate din diverse domenii de interes. Cum vara este perioada vacanțelor nu numai pentru elevi, expoziția se adresează tuturor categoriilor de utilizatori, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă.

Dintre titlurile propuse, se regăsesc: Colțul de rai – Emily Henry, Inimi călătoare – Annalisa Menin, Locul visurilor noastre – Kristin Harmel, O mie de săruturi – Tillie Cole, Tactica iubirii – Sarah Adams, Devoratoarea de cărți – Nicoleta Milea, Un buzunar plin de secară – Agatha Christie, Băiatul-Flamingo – Michael Morpurgo, Skandar și hoțul de unicorni – Steadman A.F., Femeia între cer și pământ – Vasile Ioana, Gândește și vei fi bogat – Napoleon Hill, Bucuria de a spune nu – Natalie Lue, Mică istorie a artei – Charlotte Mullins, etc.

Expoziția rămâne deschisă pe toată perioada vacanței de vară și va fi completată periodic și cu alte titluri noi din colecțiile bibliotecii. De asemenea, cărțile vor fi puse la dispoziția celor care vor să le împrumute la domiciliu.