Grădina cu fel de fel de glasuri

Publicat: 20 iunie 2024

Luni, 17 iunie 2024, la Sala de lectură a bibliotecii, ne-am bucurat de prezența doamnei psiholog Violeta Carmen Tapai și a micuților artiști, prezenți cu o expoziție de tablouri și obiecte decorative realizate pe parcursul atelierelor de dezvoltare personală creativă, intitulată sugestiv Grădina cu fel de fel de glasuri.

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul Valentina Pașa, managerul bibliotecii, care a vorbit despre importanța activităților pentru copii, exersând pictura, dar și despre integrarea lor în grupuri unite și i-a felicitat totodată pentru frumoasa expoziție.

În continuare, sub bagheta magică a doamnei psiholog Violeta Tapai, micuții artiști în devenire și-au prezentat lucrările și au avut bucuria de a participa la o tombolă cu multe surprize: fotografii, felicitări, obiecte originale, dar și răvașe pentru mămici.

Felicitări tuturor! A fost un eveniment de excepție cu multe emoții constructive, culoare, râsete, îmbrățișări însoțite de lacrimi de bucurie și multe aplauze.

Expoziția va rămâne deschisă în atenția publicului în perioada 17 – 24 iunie 2024.