O poveste de Crăciun

Publicat: 23 decembrie 2021

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda”  a organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Alexandria, marți, 21 decembrie 2021, ora 11,  un moment artistic dedicat sărbătorilor de iarnă.

Elevi din cadrul Cercului de teatru, coordonați de doamna profesor Adriana Unteșu, au prezentat o scenetă intitulată ,,O poveste de Crăciun”.

Sceneta s-a dovedit o adevărată lecție de viață pentru cei prezenți în Sala de lectură. Învățămintele și emoția transmisă de micii actori au avut un impact puternic, finalul scenetei a constituit un îndemn spre meditație.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a fost reprezentat de doamna Inspector şcolar  general adj.       Luminița Flori Vilae, care s-a adresat echipei de teatru cu încurajări și felicitări. Totodată, aceștia au fost invitați să participe la un eveniment ce urmează să fie organizat tot la biblioteca județeană, alături de trupa de teatru ,,Alter Ego”, trupă pe care domnia sa o coordonează.

Doamna director a bibliotecii, Valentina Pașa, a mulțumit mentorului trupei de teatru  pentru întreaga colaborare din acest an, i-a felicitat  pe copii și le-a oferit daruri dulci.

Accesând site-ul bibliotecii județene, www.bjteleorman.ro, la rubrica Biblioteca on line – Întâlniri culturale – Momente artistice, cei interesați pot urmări filmări de la eveniment.

Imagini de la eveniment