OMAGIU MARILOR SCRIITORI AI LUMII

Publicat: 16 noiembrie 2023

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman a vernisat miercuri, 15 noiembrie 2023, ora 11, expoziția tematică Omagiu marilor scriitori ai lumii.

Evenimentul a fost parte a proiectului cultural propus de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, desfășurat concomitent în diverse instituții de cultură din țară și din străinătate.

Expoziția internațională Omagiu marilor scriitori ai lumii conține portrete ale scriitorilor reprezentativi pentru diferite literaturi ale lumii, realizate de artiști graficieni din diverse țări.

Portretele expuse au atras atenția participanților, printre aceștia aflându-se elevi de la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Alexandria, coordonați de doamna profesor Violeta Moț, care au completat cu date și titluri cunoscute ale autorilor prezenți în expoziție.

Săptămâna Școala altfel a dat prilej și elevilor de la Școala gimnazială Mihai Viteazul Alexandria, însoțiți de doamna profesor Claudia Băjan, să descopere și să aprecieze această expoziție inedită organizată la sala de lectură a bibliotecii.

Expoziția rămâne deschisă până la data de 24 noiembrie 2023.