BIBLIOTECA DE VACANŢĂ ÎN EUROPA DE ACASĂ

Publicat: 23 iulie 2021

În data de 6 iulie 2021, în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu” din Roşiori de Vede, a avut loc prima întâlnire din cadrul programului „BIBLIOTECA DE VACANŢĂ ÎN EUROPA DE ACASĂ”, sesiune de lectură în locuri neconvenţionale având ca obiectiv informarea despre crearea Uniunii Europene, despre procesul de integrare a României în marea familie europeană, despre priorităţile UE pentru anul 2021: Pactul verde europeanO Europă pregătită pentru era digitală, dar şi Conferinţa privind viitorul Europei. eveniment la care au participat zeci de copii, adolescenţi şi adulţi.

Astfel, avându-i alături pe voluntarii EUROPE DIRECT Teleorman, pe parcursul a trei ore, am discutat cu cititorii şi vizitatorii noştri despre Europa de azi şi de mâine, despre rolul cărţii în educaţia unui copil, despre implicare şi spirit civic.

Programul „Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărţile nu au vacanţă” se va derula în fiecare zi de marţi, timp de trei luni, în locuri neconvenţionale din judeţul Teleorman.

Aşadar, vă aşteptăm alături de echipa EUROPE DIRECT Teleorman în minunata lume a cărţilor.

Până data viitoare: CITEŞTE!

 

Imagini de la eveniment