Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman în structurile de conducere ANBPR

Publicat: 5 mai 2021

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman a fost reprezentată la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România desfășurată în data de 27 aprilie 2021, la Bușteni, unde membrii Asociației au decis noua componență a structurilor de conducere.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 942/2014, Asociația Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România a fost recunoscută ca fiind asociație de utilitate publică, poziție pe care și-o menține în continuare.

Noul Președinte ales al ANBPR este Dragoș-Adrian Neagu, Directorul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, care va conduce destinele ANBPR pentru următorii 4 ani (2021-2025).

Biroul Executiv și respectiv Consiliul de Conducere reunesc profesioniști de ținută ai domeniului biblioteconomic, membri ai filialelor ANBPR din teritoriu.

Reprezentanta Bibliotecii Județene ,,Marin Preda”, bibliotecara Geanina Burcea a fost aleasă  să facă parte din Consiliul de Conducere al Asociației. De asemenea, domnul Viorel Fota, managerul Bibliotecii Județene Teleorman, a fost ales în funcția de cenzor al Asociației.

Dorim succes și putere de muncă tuturor colegilor în tot ceea ce vor întreprinde în interesul membrilor ANBPR și al bibliotecilor publice din România.

Imagini de la eveniment:

Statistici Web


27
Vizitatori
zi anterioara
Powered By Google Analytics