Lansarea cărților editurii Neuma

Publicat: 24 aprilie 2017

Biblioteca Județeană Marin Preda, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, a organizat, joi 20 aprilie 2017, începând cu ora 1200, la sala de lectură, lansarea mai multor titluri de carte apărute la editura Neuma din Cluj-Napoca.

Amfitrionul întregii manifestări a fost domnul Horia Gârbea, membru al Comitetului director al Uniunii Scriitorilor din 2005, președintele filialei de poezie București.

Acesta a vorbit celor prezenți despre editura Neuma și realizările acesteia în spațiul editorial românesc, dar și străin, subiectul central constituindu-l cărțile autorilor teleormăneni contemporani care s-au bucurat atât de aprecierea editorului cât și de cea a iubitorilor de literatură.

Este vorba de scriitorii: Nicoleta Milea – care a venit în fața publicului cu un volum de poezie intitulat “Umbra lui MIDAS”, Domnița Flori Neaga – care s-a prezentat iubitorilor de literatură cu o antologie de versuri, sub titlul “Toamna, ca o fregată” și Gheorghe Stroe – cu romanul “Cină în Valea Sării”.

Evenimentul, desfășurat sub egida Uniunii Scriitorilor din România, s-a bucurat de prezența mai multor personalități culturale teleormănene, între care

Stan V. Cristea, Florea Burtan, Stan Ștefan și Ana Dobre, dar și a unui numeros public iubitor de lectură.

Imagini de la eveniment: